Custom Layout:
     
Home Page

About Page

Catalog Page

Contact Page

Custom Page

Custom2 Page

Custom3 Page

Custom4 Page

Guest Book Page

Photo Page

Photo2 Page

Photo3 Page

Photo4 Page

Photo5 Page

Photo6 Page

Shopping Page Page

Whats New Page

Favorite Links Page

 

نکاتی چند در رابطه با پراکسی سرور و جستجو در موتور جستجوی گوگل

پروكسى سيرور چيست


يكى از راههاى اينكه در دنيايى اينترنت ناشناس به گشت و گذار بپردازيد استفاده از پروكسى است!!

پروكسى سيرور چيست!؟ و چه استفاده هايى دارد?
پروكسى سيرور يك نوع واسطه هست بين كامبيوتر شما و اينترنت!! بدين صورت كه اطلاعاتى را كه شما از اينترنت درخواست مىكنيد ابتدا پروكسى سيرور انها از اينترنت ميگيرد و سپس ان را براى شما مىفرستد!!!!

الان اگر شما از
anonymous proxy server استفاده كنيد شما IP خودتان را مخفى مىكنيد!!!و در در حقيقت از كمبيوتر خود در مقابل دنيا بزرگ اينترنت محافظت مىكنيد!! زيرا كسى IP حقيقى شما را ندارد و به جاى ان IP پروكى سيرور را دارند!!

!
anonymous proxy server مىتوانند رو هر سيرور يا برنامه كار كنند!! مثلا مثل Yahoo msngr يا ’MSN msngr يا ICQ و همچنين خود Internet Explorer كه باعث مىشوند شما در هنگام متصل بودن به ايتنرت ناشناس بمانيد
به طور مثال شما اگه بخوهيد يه پروكسى رو
Internet explorer تون تنظيم كنيد بايد اين كارا رو بكنيد!!
ابتدا
Contorol Panel بعد Internet option بعد از تاب Connection رو دايل اپ كه استفاده مىكنيد دوبار كليك كنيد و پروكسى رو تنظيم كنيد!! به صورت زير


و يراى اینکه مطمئن بشيد كه پروكسى كه شما ازش استفاده مىكنيد
IP شما رو مخفى مىكند يا نه مىتونيد به اين سايت مراجعه كنيد و پروكسى تون رو امتحان كنيد!!

http://www.samair.ru/proxy/proxychecker
بعضى از پروكسى سيرور ها حتى مىتوانند سرعت اينترت شما رو هم زيادتر كنند در صورتى كه از
Caching استفاده كنند كه در اين حالت انها فايها و سايتها كه توسط كاربران خواسته مىشوند رو ذخيره مىكنند و دفعه بعدى كه كاربر ديگر همان سايت را خواست مستقبم سابت را او خود پروكسى سيرور مىگيرد

استفاده ديگرى كه ميشه از
Proxy Server ها كرد و خيلى هم رايج است اينه كه شما به وسيله ان مىتوانيد سايتهايى را كه توسط ISP شما به هر دليلى كه ممكنه ممنون اعلام شده و شما نمىتوانيد ان سايتها را باز كنيد (اعم از سايتهاى كه درباره هك يا سايتهاى سكسى يا هر ساتى كه Block شده است ) با استفاده از proxy Server مىتوانيد انها را باز كنيد!!

اليته پروكسى هايى تحت عنوان
public proxy server هم وجود دارند كه انها مجانى هستند و در اينترنت فراوان ياقت مىشوند ولى انها IP شما را مخفى نمىكنند!! كه نبايد انها را با anonymous proxy server اشتباه بگيريم!!
در اخر هم يه ليست پروكسى سيرة براتون ميزارم
Public + Anonymouse
 

<< Proxy Server

نوعي buffer و يا ميانگير ميان رايانه شما و اندوخته هاي اينترنتي(Web Sites, FTP archives, ...) است. اطلاعات درخواستي شما ايتدا به proxy Server رفته و تنها پس از آن به شما فرستاده و يا رسانده مي شوند.
کاربرد Proxy چيست؟
معمولن چون Proxy ها فايل هاي معيني را که بيشتر درخواست شده اند در يک database به نام cache براي مدتي مشخص نگه مي دارند، براي افزايش سرعت ارتباط اينترنتي به کار برده مي شوند.
cache
يک proxy server شامل فايلهاي درخواست شده همه کاربران آن سرور است و حجم زيادي دارد و در نتيجه وقتي درخواست يک کاربر پيش از او توسط ديگري خواسته شده باشد و در cache موجود باشد، Proxy در زمان کوتاهتري اطلاعات خواسته شده را به او باز مي گرداند. و افزايش چشمگيري در کارايي پديد مي آيد.
همچنين proxy server ها مي توانند محدوديت هايي را، چون filter نمودن درخواستها و پيشگيري از دسترسي به شماري از پايگاه هاي اينترنتي، در برابر کاربران قرار دهند.

proxy خود را بسنجيد(آن چه درباره شما در اينترنت دانسته مي شود!):

در اين صفحه Privacy tools را از منوي سمت چپ گزينش و سپس روي Go کليک کنيد!
اطلاعات فرستاده شده توسط مرورگر شما!
ويژگيهاي مرورگر و proxy، نشاني IP، و ... > Your IP Info
Your IP Info + detailed technical technical information
تجزيه و تحليل proxy شما!آگاهي درباره نشاني IP واقعي، proxy، operating system و ...

و اين تنها بخشي از اطلاعاتي است که مي توان درباره افراد، در اينترنت بدست آورد.
و اگر يک anonymous proxt server حقيقي بکار برده نشود، با دانستن نشاني IP هر فرد اطلاعاعات بسياري درباره او بدست مي آيد!

شبکه  

  فايروال

 در صورتيکه تاکنون مدت زمان کوتاهی از اينترنت استفاده کرده باشيد و يا در يک اداره  مشغول بکار هستيد که بستر لازم برای دستيابی به اينترنت فراهم شده باشد،  احتمالا" واژه  " فايروال " را  شنيده ايد. مثلا" اغلب گفته می شود که : " در اداره ما امکان استفاده از اين سايت وجود ندارد ، چون سايت فوق را از طريق فايروال بسته اند " .  در صورتيکه از طريق خط تلفن به مرکز ارائه دهنده خدمات اينترنت (ISP) متصل و  از اينترنت استفاده می نمائيد ، امکان استفاده  فايروال توسط ISP مربوطه نيز وجود دارد. امروزه در کشورهائی که دارای خطوط ارتباطی با سرعت بالا نظير DSL و يا مودم های کابلی می باشند ، به کاربران خانگی توصيه می گردد که هر يک از فايروال استفاده نموده و با استقرار لايه فوق بين شبکه داخلی در منزل و اينترنت ، مسائل ايمنی را رعايت نمايند. بدين ترتيب با استفاده از يک فايروال می توان يک شبکه را در مقابل عمليات غير مجاز توسط افراد مجاز و عمليات مجاز توسط افراد غيرمجاز حفاظت کرد.

فايروال چيست ؟

فايروال نرم افزار و يا سخت افزاری است که اطلاعات ارسالی از طريق  اينترنت  به شبکه خصوصی و يا کامپيوتر شخصی  را فيلتر می نمايد. اطلاعات فيلترشده ، فرصت توزيع  در شبکه را بدست نخواهند آورد. 

فرض کنيد، سازمانی دارای 500 کارمند باشد. سازمان فوق دارای ده ها کامپيوتر بوده که بر روی هر کدام يک کارت شبکه نصب شده و يک شبکه درون سازمانی ( خصوصی ) ايجاد شده است . سازمان فوق دارای يک يا چند خط اختصاصی ( T1 و يا T3 ) برای استفاده از اينترنت است . بدون استفاده از فايروال تمام کامپيوترهای موجود در شبکه داخلی، قادر به ارتباط با هر سايت و هر شخص بر روی اينترنت می باشند. کاربران مربوطه قادر به استفاده از برنامه هائی همچون FTP و يا Telnet بمنظور ارتباط مستقيم با افراد حقوقی و يا حقيقی موجود بر روی اينترنت می باشند. عدم رعايت مسائل ايمنی توسط پرسنل سازمان، می تواند زمينه دستيابی به اطلاعات موجود در شبکه داخلی را برای سارقين و متجاوزان اطلاعاتی اينترنت فراهم نمايد.

زمانيکه در سازمان فوق از فايروال استفاده گردد، وضعيت کاملا"  تغيير خواهد کرد. سازمان مربوطه می تواند برروی هر يک از خطوط ارتباطی اينترنت يک فايروال نصب نمايد.فايروال مجموعه سياست های امنيتی را پياده سازی می نمايد. مثلا" يکی از قوانين فوق می تواند بصورت زير باشد :

- تمام کامپيوترهای موجود در شبکه مجاز به استفاده از اينترنت می باشند ، فقط يک فرد مجاز به استفاده از سرويس FTP است و ساير پرسنل مجاز به استفاده از سرويس فوق نخواهند بود.

يک سازمان می تواند برای هر يک از سرويس دهندگان خود ( وب ، FTP،  Telnet و ... ) قوانين مشابه تعريف نمايد. سازمان قادر به کنترل پرسنل  بهمراه  ليست سايت های مشاهده  خواهد بود.  با استفاده از  فايروال يک سازمان قادر به کنترل کاربران شبکه  خواهد بود .

فايروال ها بمنظور کنترل ترافيک يک شبکه از روش های زير استفاده می نمايند:

- فيلتر نمودن بسته های اطلاعاتی . بسته های اطلاعاتی با استفاده ازتعدادی فيلتر، آناليز خواهند شد. بسته هائی که از آناليز فوق سربلند بيرون  آيند از فايروال عبور داده شده و  بسته ها ئی  که شرايط لازم را برای عبور از فايروال را نداشته باشند دور انداخته شده و از فايروال عبور نخواهند کرد.

- سرويس Proxy . اطلاعات درخواستی از طريق اينترنت توسط فايروال بازيابی و در ادامه در اختيار  درخواست کننده گذاشته خواهد شد. وضعيت فوق در موارديکه کامپيوتر موجود در شبکه داخلی، قصد ارسال  اطلاعاتی را برای خارج از شبکه خصوصی  داشته باشند ، نيز صدق می کند.

 بهينه سازی استفاده از فايروال

فايروال ها را می توان با توجه به اهداف سازمانی بصورت کاملا" سفارشی نصب و پيکربندی کرد. در اين راستا امکان اضافه  و يا حذف فيلترهای متعدد بر اساس شرايط متفاوت وجود خواهد داشت  :

- آدرس های IP . هر ماشين بر روی اينترنت دارای يک آدرس منحصر بفرد با نام IP است . IP يک عدد 32 بيتی بوده که بصورت چهار عدد دهدهی که توسط نقظه از هم جدا می گردند نمايش داده می شود (Octet) . در صورتيکه يک آدرس IP خارج از شبکه، فايل های زيادی را از سرويس دهنده می خواند ( ترافيک و حجم عمليات سرويس دهنده را افزايش خواهد داد) فايروال می تواند ترافيک از مبداء آدرس فوق و يا به مقصد آدرس فوق را بلاک نمايد.

- اسامی دامنه ها ( حوزه ) . تمام سرويس دهندگان بر روی اينترنت دارای اسامی منحصر بفرد با نام " اسامی حوزه"  می باشند. يک سازمان می تواند با استفاده از فايروال، دستيابی به سايت هائی را غيرممکن  و يا صرفا" امکان استفاده از يک سايت خاص را برای پرسنل خود فراهم نمايد.

- پروتکل ها . پروتکل نحوه گفتگوی بين سرويس دهنده و سرويس گيرنده را مشخص می نمايد . پروتکل های متعدد با توجه به اهداف گوناگون در اينترنت استفاده می گردد. مثلا"  http  پروتکل وب و Ftp پروتکل مربوط به دريافت و يا ارسال فايل ها است . با استفاده از فايروال می توان، ميدان  فيلتر نمودن را  بر روی  پروتکل ها متمرکز کرد.   برخی از پروتکل های رايج که می توان بر روی آنها فيلتر اعمال نمود بشرح زير می باشند :

§    IP)Internet Protocol) پروتکل اصلی برای عرضه اطلاعات بر روی اينترنت است .

§    TCP)Transport Control Protocol ) مسئوليت تقسيم يک بسته اطلاعاتی به بخش های کوچکتر را دارد.

§    HTTP)Hyper Text Transfer Protocol) . پروتکل فوق برای عرضه  اطلاعات در وب است.

§    FTP)File Transfer Protocol) . پروتکل فوق برای دريافت و ارسال فايل ها استفاده می گردد.

§    UDP)User Datagram Protocol) . از پروتکل فوق برای اطلاعاتی که به پاسخ نياز ندارند استفاده می شود( پخش صوت و تصوير)

§    ICMP)Internet control  Message Protocol). پروتکل فوق توسط روترها و بمنظور تبادل اطلاعات فی المابين استفاده می شود.

§    SMTP)Simple Mail Transfer Protocol) . از پروتکل فوق برای ارسال e-mail استفاده می گردد.

§    SNMP)Simple Network  Management Protocol).از پروتکل فوق بمنظور اخذ  اطلاعات از يک کامپيوتر راه دور استفاده  ميشود

§    Telnet . برای اجرای دستورات بر روی يک کامپيوتر از راه دور استفاده می گردد.

- پورت ها . هر سرويس دهنده ، خدمات مورد نظر خود را با استفاده از پورت های شماره گذاری شده بر روی اينترنت ارائه می دهد. مثلا" سرويس دهنده وب اغلب از پورت 80 و سرويس دهنده Ftp از پورت 21 استفاده می نمايد.  يک سازمان ممکن است با استفاده از فايروال امکان دستيابی به پورت 21 را بلاک نمايد.

- کلمات و عبارات خاص . می توان با استفاده از فايروال کلمات و يا عباراتی را مشخص نمود تا امکان کنترل بسته های اطلاعاتی حاوی کلمات و عبارات فراهم گردد. هر بسته اطلاعاتی  که حاوی  کلمات مشخص شده  باشد  توسط فايروال بلاک خواهد شد.

همانگونه که اشاره شد فايروال ها به  دو صورت نرم افزاری وسخت افزاری استفاده می گردند.فايروال های نرم افزاری بر روی کامپيوتری نصب می گردند که خط اينترنت به آنها متصل است .کامپيوتر فوق بمنزله يک Gateway رفتار می نمايد چون تنها نقطه قابل تماس، بمنظور ارتباط کامپيوتر و اينترنت است . زمانيکه فايروال بصورت سخت افزاری در نظر گرفته شود ، تمام بخش فوق بصورت Gateway خواهد بود.  امنيت فايروال های سخت افزاری بمراتب بيشتر از فايروال های نرم افزاری است .

 تهد يدات

حمله کنندگان به شبکه های کامپيوتری از روش های متعددی استفاده می نمايند.

- Remote Login .  امکان برقراری ارتباط با کامپيوتر و کنترل آن توسط فرد غيرمجاز است .  دامنه عمليات فوق می تواند از مشاهده و دستيابی به برخی از فايل ها تا اجرای برخی برنامه ها بر روی کامپيوتر باشد.

-Application Backdoors . برخی از برنامه ها دارای امکانات ويژه ای برای دستيابی از راه دور می باشند. برخی ديگر از برنامه ها دارای اشکالاتی بوده بگونه ای که يک Backdoor را ايجاد و يا امکان دستيابی مخفی را ارائه می دهند. در هر حالت امکان کنترل برنامه فراهم خواهد گرديد.

- SMTP session hijacking . پروتکل SMTP رايج ترين روش برای ارسال e-mail است . با دستيابی به ليستی از آدرس های e-mail ، يک شخص قادر به ارسال e-mail به هزاران کاربر ديگر خواهد شد.

- اشکالات سيستم های عامل . سيستم های عامل نظير ساير برنامه های کاربردی ممکن است دارای Backdoors باشند.

- انفجار  E-mail  . يک شخص قادر به ارسال صدها و هزاران e-mail مشابه در مقاطع زمانی متفاوت است . با توجه به وضعيت فوق سيستم پست الکترونيکی قادر به دريافت تمام نامه های ارسالی نخواهد بود.

- ماکرو. اغلب برنامه های کاربردی اين امکان را برای کاربران خود فراهم می نمايند که مجموعه ای از اسکريپت ها را بمنظور انجام عمليات خاصی نوشته و نرم افزار مربوطه آنها را اجراء نمايد. اسکريپت های فوق " ماکرو " ناميده می شوند. حمله کنندگان به شبکه های کامپيوتری با آگاهی از واقعيت فوق، اقدام به ايجاد اسکريپت های خاص خود نموده که با توجه به نوع برنامه ممکن است داده ها را حذف  و يا باعث از کار افتادن کامپيوتر گردند. 

- ويروس . رايج ترين روش جهت آسيب رساندن به اطلاعات، ويروس است . ويروس يک برنامه کوجک است که قادر به تکثير خود بر روی کامپيوتر ديگر است . عملکرد ويروس ها بسيار متفاوت بوده و از اعلام يک پيام ساده  تا حذف تمام داده ها  را می تواند شامل گردد.

سرويس دهنده Proxy

سرويس دهنده Proxy اغلب با يک فايروال ترکيب می گردد. سرويس دهنده Proxy بمنظور دستيابی به صفحات وب توسط ساير کامپيوترها استفاده می گردد. زمانيکه  کامپيوتری درخواست يک صفحه وب را می نمايد،  صفحه مورد نظر توسط سرويس دهنده Proxy بازيابی و در ادامه برای کامپيوتر متقاضی ارسال خواهد شد. بدين ترتيب تمام ترافيک ( درخواست و پاسخ ) بين درخواست کننده يک صفحه وب و پاسخ دهنده از طريق سرويس دهنده Proxy انجام می گيرد.

سرويس دهنده Proxy می تواند کارائی استفاده از اينترنت را افزايش دهد. پس از دستيابی  به يک صفحه وب ،  صفحه فوق بر روی سرويس دهنده Proxy  نيز ذخيره (Cache) می گردد. در صورتيکه در آينده قصد استفاده از صفحه فوق را داشته باشيد  صفحه مورد نظر از روی سرويس دهنده Proxy در اختيار شما گذاشته می شود

 

 

 

 

 


This is one of my favorite images
This is my good friend Hal. I took this picture on his birthday. I think he likes to be in pictures.
  Here you'll create or edit a custom page for your Web site.

چگونه يک وبلاگ فارسی بسازيم؟
نسخه ٧ /١

 

مواد لازم:
۱) سيستم عامل ويندوز (
Windows2000/ME/98/95/XP)
۲)
IE5.5 يا بالاتر (Netsacpe 6 به بالا هم قابل استفاده است)
۳) دسترسی به
Blogger.com
۴) داشتنِ حرفی برای گفتن و نوشتن

 

مراحل کار:
۱-۱)اضافه کردن زبان فارسی به ويندوز
XP/2000:
     (اگر آن را داريد اين مرحله را رد کنيد)

به اينجا برويد:
                  
Start>Settings>Control Panel>Regional Options
- در فهرست پايين،
Arabic را تيک بزنيد.
- در ليست بالا (
Your Locale) زبان Farsi را پيدا کنيد و آن را انتخاب کنيد.
- چيزهايی را که ويندوز لازم دارد در اختيارش بگذاريد. (سی‌دی ويندوز)
- گوشه پايينِ سمت راست صفحه، يک مربع با حروف
EN می‌بينيد. ازاين به بعد در هر نرم‌افزار يا Application درحال اجرا، اگر روی آن مربع کليک کنيد می‌توانيد FA يا زبان فارسی را انتخاب کنيد و به فارسی بنويسيد. (البته در همه نرم‌افزارها نمی‌توان از زبان فارسی استفاده کرد)

 

۲-۱)اضافه کردن زبان فارسی به ويندوز ME/98/95:
     (اگر آن را داريد اين مرحله را رد کنيد):

- نرم‌افزار فارسی‌ساز را از آدرس زيربگيريد و نصب کنيد:
                 http://groups.yahoo.com/group/farsiblogging/files/FarsiLang.exe
- کامپيوترتان را
Restart کنيد.
- حالا گوشه پايينِ سمت راست صفحه، يک مربع با حروف
EN می‌بينيد. ازاين به بعد در هر نرم‌افزار يا Application درحال اجرا، اگر روی آن مربع کليک کنيد می‌توانيد FA يا زبان فارسی را انتخاب کنيد و به فارسی بنويسيد. (البته در همه نرم‌افزارها نمی‌توان از زبان فارسی استفاده کرد)

 

۲) ثبت‌نام در Blogger.com:

- بوسيله مرورگر يا Browser اين نشانی را باز کنيد:   http://www.blogger.com/
- در قسمت
Sign Up يک شناسه و يک رمز عبور برای خودتان تعيين کنيد و کليد Sign Up را بزنيد.
- مشخصات درخواست شده را وارد کنيد.
- اگر همه چيز درست انجام شده باشد،برمی
گرديد به صفحه اول Blogger، با اين تفاوت که سمت راست صفحه در قسمت آبی رنگ، عبارت "Your Blogs" را میبينيد که در آن دو گزينه هست. يکی برای ساختن بلاگ جديد يا Create a new blog و ديگری برای خارج شدن يا Sign out .
-
Create a new blog را انتخاب کنيد.

 

۳) ساختن يک بلاگ خام:
- ساختن هر بلاگ خام، چهار قدم دارد. اول بايد عنوان و توضيح مربوط به بلاگ را به زبان انگليسی وارد کنيد و مشخص کنيد که آيا می‌خواهيد وبلاگتان در فهرست عمومی
Blogger قرار گيرد يا نه. Next را بزنيد. (همه اين مشخصات را بعداً می‌توانيد تغيير دهيد، نگران نباشيد)
- در قدم دوم بايد محل قرار گرفتن بلاگ را مشخص کنيد. بهتر است برای شروع ، گزينه اول يعنی
Host it at BlogSpot را برگزينيد که بطور رايگان بلاگ شما را سايت BlogSpot قرار می‌دهد. ولی اگر می‌خواهيد در جای ديگری صفحاتتان را قرار دهيد، بايد گزينه دوم يعنی FTP it to your own server را انتخاب کنيد که اين راهنما فعلاً به اين حالت نمی‌پردازد. Next را بزنيد.
- در قدم سوم بايد نشانی يا
URL بلاگتان را در سايت BlogSpot مشخص کنيد که می‌تواند هر عبارتِ قبلاً اتنتخاب نشده‌ای باشد. بعد بايد مربعِ کوچک مقابلِ عبارت I agree... را تيک بزنيد. (البته بهتر است اول متن اين موافقتنامه را که بين شما و Blogger است با دقت بخوانيد. البته اغلب کسی حوصله خواندن آن را ندارد!) Next را بزنيد.
- در قدم چهارم يا آخر، بايد قالب کلی يا
Template بلاگتان را برگزينيد. (٭ نکته مهم: فقط دقت داشته باشيد که هيچ کدام از Templateهای موجود در اين صفحه، قابليت فارسی نوشتن ندارند و بهرحال در مراحل بعدی بايد از Template های مخصوص زبان فارسی استفاده کنيد. پس در اين مرحله فرقی ندارد که کدام Template را انتخاب می‌کنيد.) Next را بزنيد.
- حالا بايد چند ثانيه صبر کنيد تا بلاگ شما ساخته شود. سپس بطور اتوماتيک وارد صفحه اصلی بلاگتان می‌شويد که البته هنوز فارسی نشده است و اصطلاحاً هنوز خام است.

 

قالبهای پيش ساخته فارسی

      قالب ۵                          قالب ۴                           قالب ۳                          قالب ۲                          قالب ١
                                                             
صفحه اصلی               
صفحه اصلی                  صفحه اصلی                 صفحه اصلی                 صفحه اصلي
صفحه آرشيو                صفحه آرشيو                   صفحه آرشيو                 صفحه آرشيو                  صفحه آرشيو
 

۴) فارسی کردن يک بلاگ خام:

- در بالای صفحه، پايين Address Bar مرورگرتان، چند کليد می‌بينيد. يکی از آنها Template نام دارد. روی آن کليک کنيد.
- همه محتويات پنجره داخلی صفحه را انتخاب کرده و پاک (
Delete) کنيد. ولی صفحه را نبنديد.
- از ميان «قالب‌های پيش‌ساخته فارسی» که در کادر بالا می‌بينيد، يک قالب را به دلخواه انتخاب کرده و روی عبارت «صفحه اصلی» که در پايين تصوير آن قالب است،
Right-Click کنيد. بعد از ميان گزينه‌های منوی باز شده "Save Target As" را بزنيد و فايل مذکور را در يک جا ذخيره کنيد. بعد آن را باز کنيد و همه محتوياتش را انتخاب کرده و در حافظه کپی (Copy) کنيد. (برای اين کار کافيست کليد Ctrl را نگه داريد و در همان حال کليد C را فشار دهيد.)
- دوباره به صفحه
Template باز گرديد و محتويات حافظه کامپيوتر را (که درواقع محتويات همان فايل تازه دريافت شده بايد باشد) در اين پنجره منتقل يا اصطلاحاً Paste کنيد. (برای اين کار کافيست که کليد Ctrl را بگيريد و کليد V را بفشاريد)
- اگر متن جديد در پنجره مذکور بدون مشکلی وارد شده است، کليد
Save Changes را بزنيد. (و گرنه سه قدم اخير را دوباره با دقت تکرار کنيد.)
- حالا از بين کليدهای بالای صفحه،
Archive را انتخاب کنيد.
- در قسمت بالای سمت راست صفحه جديدی که باز می‌شود، روی
archive template کليک کنيد.
- حالا دوباره از ميان «قالب‌های پيش‌ساخته فارسی» که در کادر بالا واقع شده، روی «صفحه آرشيو» همان قالبی که انتخاب کرده‌ايد
Right-Click کنيد. از ميان گزينه‌های موجود در منوی باز شده،"Save Target As" را بزنيد و فايل را پس از دريافت در يک جا ذخيره کنيد. بعد آن را باز کنيد و همه محتوياتش را انتخاب کرده و در حافظه کپی (Copy) کنيد. (برای اين کار کافيست کليد Ctrl را نگه داريد و در همان حال کليد C را از فشار دهيد.)
- دوباره به صفحه
Archive Template باز گرديد ومحتويات حافظه کامپيوتر را (که درواقع محتويات همان فايل تازه دريافت شده بايد باشد) درپنجره خالی بالای صفحه منتقل يا اصطلاحاً Paste کنيد. (برای اين کار کافيست که کليد Ctrl را بگيريد و کليد V را بفشاريد)
- اگر متن جديد در پنجره مذکور بدون مشکلی وارد شده است، کليد
Save Changes را بزنيد. (و گرنه سه قدم اخير را دوباره با دقت تکرار کنيد.)
- حالا دوباره وارد صفحه اصلی بلاگتان می‌شويد که در واقع صفحه
Post يا نوشته‌هايتان است.

 

۵) آماده کردن صفحه «نوشتن» يا «Post» برای مطالب فارسی:

- صفحه Post يا همان صفحه اصلی،با يک نوار افقی سياه‌رنگ به دو قسمت بالا و پايين تقسيم شده است. در بخش سفيد رنگ صفحه پايين، Right-Click کنيد. از منويی که باز ميشود، روی Encoding برويد تا باز شود. حالا ابتدا Auto-select را اگر فعال است، غير فعال کنيد (يعنی با کليک کردن روی آن علامت تيک را از کنارش برداريد). بعد از بين فهرست زبان‌های مختلف، (Unicode UTF-8) را برگزينيد. (اگر آن را در ليست نمی‌بينيد More را بزنيد تا فهرست کامل آشکار شود.)
- دقيقاً همين کار را دوباره در نوار خاکستری رنگ بالای صفحه انجام دهيد. (فقط و فقط اين کار را بايد در همان قسمت انجام دهيد. در بخش سفيد رنگ، امکان آن نيست)

 

۶) نوشتن مطلب فارسی:

- دوباره در بخش خاکستری بالای صفحه، Right-Click کنيد و در پايينِ منوی Encoding، گزينه Right-to-Left Document را انتخاب کنيد.
- حالا در بخشِ سفيد بالای صفحه شروع به نوشتن کنيد. (٭ نکته مهم: اگر با ويندوز ٢٠٠٠ کار می‌کنيد، به دليل اشکالی که در حرف «ي» هست، بايد هميشه به جای فشار دادن کليد
D که برای زدن «ي» استفاده می‌شود،از Shift-X استفاده کنيد.)
- اگر می‌خواهيد بخشی از متن نوشته شده‌تان را با يک
Hyperlink به يک صفحه ديگر ارجاع دهيد،ابتدا آن بخش از متن را با استفاده از ماوس يا کليد Shift انتخاب يا به‌اصطلاح Select کنيد. بعد کليدی که شکل يک کره زمين و يک گيره کاغذ را دارد بزنيد. بعد در پنجره کوچکی که باز می‌شود، آدرس صفحه مورد نظرتان را وارد کنيد و OK را بزنيد.
- پس از اين که نوشتن مطلبتان پايان يافت، کليد
Post & Publish را بزنيد تا هم متنتان به بانک اطلاعاتی اضافه شود و هم صفحه اينترنتی بلاگتان با متن جديدی که نوشته‌ايد اصطلاحاً به‌روز يا Update شود.
- پس از هر بار زدن
Post، مطلب نوشته شده، در قسمت پايين صفحه ديده می‌شود و امکان تغيير آن هم با زدن Edit وجود دارد.
- برای ديدن صفحه ساخته شده و تست کردن آن، کافيست که روی
view web page در قسمت سمت چپ نوارِ سياه‌رنگ وسطِ صفحه کليک کنيد.
- پس از پايان کار، حتما کليد
Sign Out در بالای صفحه در سمت راست را فشار دهيد.

 

٧) شناساندن بلاگ و افزودن آن به فهرست‌ها:

برای اين که خوانندگان بيشتری بيابيد بهتر است بلاگتان را در فهرست‌های مختلف اضافه کنيد. تعدادی از مهم‌ترين اين فهرست‌ها از اين قرار است:

·         hoder.com/i/links.asp      فهرست کامل وبلاگ‌های فارسی

·         Blogdex: blogdex.media.mit.edu

·         Daypop: www.daypop.com/submit.htm

 

٭ نکته: اگر مشکلی در ساختن يا کارکردن با اين راهنما، يا هر سوال ديگری درباره وبلاگ نويسی به زبان فارسی داريد، آن را در گروه Farsiblogging بپرسيد.
نشانی گروه: http://groups.yahoo.com/group/farsiblogging

 

 

 

Here you'll create or edit a custom page for your Web site.
Use this template for any additional information you need such as products, pictures, fan clubs, links or just more information It's important to regularly change the content on your site and make updates to the information that you display. Doing this will help you to get more return visitors.

Add your link here

Here you'll create or edit a custom page for your Web site.

بازگشت به صفحه اصلی گوگل

 پرسش و پاسخ

سرآغاز

همه چيز درباره ی گوگل

    تماس

» پرسشهای رايج

    نشانها

در اين بخش شماری از پرسشهای رايج کاربران گوگل را خواهيد خواند.

پاسخ خود را در اين بخش نيافتم.ُ چگونه مي توانم پرسشم را برای گوگل بفرستم؟

پرسشهای کلي

1. چرا با اين که من هنوز تنظيمهای دلخواه زبان را انجام نداده ام، گوگل به زبان بيگانه ای برايم نمايش داده مي شود؟

گوگل از مكانيسم استاندارد تعيين زبان دلخواه که با گزينه accept_language در پروتکل HTTP فعال مي شود، برای تعيين زبان دلخواه کاربر بهره مي گيرد. چنانچه سند مورد نظر کاربر به چند زبان طراحی شده باشد، مرورگر مي تواند به دلخواه و به ترتيب مورد نظر کاربر يکي از نسخه های آن را که در فهرست زبانهای دلخواه کاربر مشخص شده باشد نمايش دهد. کاربر مي تواند تعيين کند که چه زبان (ها) يي و به چه ترتيبي برايش تقدم دارند.

براى ديدن يا تغيير زبان مورد قبول (accept-language) در Internet Explorer 5 - به قسمت "Internet Option" از منوى "Tools" رفته. سپس برروى كليد "Languages" كليك كرده و حالا ميتوانيد زبان كنونى خود را ديده و يا آنرا تغيير دهيد.

در Netscape Navigator 4.7 از منوى "Edit" به قسمت "Preferences" رفته و از قسمت انتخاب دسته بندى (Category) انتخاب "Navigator" را باز كرده و برروى زير مجموعه "Languages" كليك كنيد - سپس ميتوانيد زبان خود را ببينيد يا آنرا تغيير دهيد.

لطفا توجه كنيد: وب سايتها با قابليت چند-زبانى كه هدر accept-language را حمايت ميكنند ممكن است تحت تاثير تغييرات زبانى در preferences قرار گيرند.

2. چگونه مي توانم به صفحه ی انگليسي سرآغاز گوگل بروم؟

شما ميتوانيد با كليك كردن برروى "گوگل به انگليسى" ("Google in English") اى كه از تمام صفحات ما قابل دسترسى ميباشد به صفحه اول استاندارد گوگل دسترسى پيدا كنيد.

اگر ميخواهيد اينترفيس زبانتان را در مرورگرتان (Browser) بدون اينكه تغييرى در accept-language از preference تان بوجود بياوريد تغيير دهيد - شما ميتوانيد زبان گوگل را در قسمت preferences آن به صورت دستى ست كنيد. اگرچه اين حالت ست كردن نياز به توانا ساختن cookies دارد - ولى ست كردن زبان به صورت accept-language به روش cookies احتياج ندارد.

3. چگونه مي توانم در جست وجوی خود درگوگل از کاراکترهای ويژه بهره گيرم؟

تكنولوژى گوگل داراى حساسيت نسبت به هجى و املاى كلمات است. وارد كردن كلمات به صورت صحيح و با كاراكترهاى اخنصاصى آن جمله يا كلمه در كيفيت جستجوى شما بسيار مهم است. براى راهنمايى درمورد تايپ كاراكترهاى غير-انگليسى در هر صفحه كليد - به اين آدرس برويد: http://www.umass.edu/langctr/keyboardhelp.html

4. گوگل به چند زبان عرضه خواهد شد؟

گوگل قصد دارد تا اضافه كردن زبانهاى مختلف را به سرويس خود همچنان ادامه دهد. براى ديدن فهرست زبانهايى كه همكنون ارايه ميشوند - به صفحه Preferences برويد.

5. چگونه مي توانم ترجمه يا نگارش بهتری را به گوگل پيشنهاد دهم؟

گوگل قصد دارد تا بيشترين دقت را در ترجمه زبانهاى بين المللى خود به كارگيرد. چه بسا به دليل ذات طبيعى و ذهنى عمل ترجمه شما ممكن است با كلماتى كه به درستى ترجمه نشده اند روبرو شويد. ما تقاضا ميكنيم كه كلماتى كه را كه شما احساس ميكنيد صحيحترند به همراه كلمات به كارگرفته شده براى ما به آدرس intl@google.com ارسال كنيد - ما پس از بررسى اين كلمات را نسبت به كلمه صحيخ آن در سايت و user interface مان به روز در مياوريم.

6. "گوگل" را چگونه بايد تلفظ کرد؟

نکته برای مترجم: لطفاً بگوﻴﻴﺪ که چگونه «گوگل» در زبان شما تلفظ می شود.

پرسشهای ويژه جستجو

1. چگونه ميتوانم در حدود نتايج جستجو كنم؟

زمانى گوگل فقط صفحات وبى را كه محتوى تمام كلماتى كه در سيوال شما بوده است را برميگرداند - كه براى محدود كردن و كوچك كردن نتايج جستجويتان شما از كلمات دقيقتر و بيشترى در سيوالات استفاده كنيد.

2. چطور ميتوانم جستجوهاى قبلى خود را حذف كنم وقتى كه يك سيوال جديدى را آغاز ميكنم؟

تاريخجه (History) جستجو شما يك خصوصيت در Internet Explorer 5.0 است - براى غيرفعال كردن اين خصوصيت - به قسمت "Internet Options" از منوى "Tools" برويد - بعد "Content" را انتخاب كنيد. در محدوده personal information كليد 'AutoComplete' را بزنيد. سپس كليد "Clear Forms" را كليك كنيد. همچنين شما ميتوانيد انتخاب Forms را برداشته يعنى آنرا uncheck كنيد تا در آينده تاريخچه شما بيش از اين كار نكند. بنوبت شما ميتوانيد دادها ار history با استفاده از كليد "down" انتخاب كرده و بعد آنرا توسط كليد Delete حظف كنيد.

3. چطور نتايج جستجو فهرست ميشود؟

نتايج سفارش جستجوها در گوگل توسط چنديد عوامل مركب تعيين ميشود، كه اين عوامل بستگى به مقدمد بودن آنها در PageRank دارند. براى اطلاعات بيشتر درمور جزييات به صفحه چرا از گوگل استفاده ميكنيم برويد.

پرسش از مدير سايت

1. آيا به ارايه دادن (submit) لينكهاى به ردوز در آمده و/يا فديمى و صفحهه ها در گوگل احتياج دارم؟

گوگل ضميمه ها و فهرست هاى خود را مكررا به روز در مياورد، پس submission هاى جديد و يا قديمى ضرورى نيست. ما ميبايست آنها را در هر مقطع زمانى فقط برداريم.

2. چگونه مي توانم يکباره چند صفحه را در گوگل ثبت كنم؟

لطفا صفحه اضافه كردن URLهاى ما را ببينيد تا بتوانيد URL هاى خود را وارد كنيد. در آن قسمت فقط صفحه اول و يا اصلى هر سايت لازم ميباشد، پس لازم نيست كه شما مثلا آدرس تك تك صفحات را وارد كنيد. crawler و Googlebot ما قادر خواهند بود خود بقيه صفحات را پيدا كنند.

3. چرا گوگل هيچ يک از صفحه هاى سايت مرا فهرست نمي كند؟

صفحه هايي که تاکنون فهرست برداری نشده اند احتمالا در بررسي سايت منظورنشده اند. اين امر مي تواند به اين دليل باشدکه کمتر سندی در وب به آن صفحه پيوند زده است. --اگر از سايتهای ديگر سندی به صفحه های مجموعه درحال فهرست برداری پيوند نزده باشد، ما نمي توانيم معيار PageRank را برای آن صفحه تعيين کنيم(معيارPageRank ابزار ويژه ی ما برای سنجش اهميت صفحه های وب است).هنگامي که پيوندهای بيشتری به اين صفحه زده شود، ما آن را درفهرست خواهيم گنجاند. گوگل چگونگي پيوند ميان سندهای وب را ارزيابي مي کند و مي گذارد تا ماهيت آزاد و گسترده ی اينترنت، مناسبترين يافته ها را برای پرسش کاربران تامين کند.

4. روبوت گوگل برای فهرست برداری از يک نشاني وب چه مقدار زمان نياز دارد؟

بستگي به برنامه ی زماني روبوت و اين که نشاني وب چه هنگام داده شود، سراسر فرايند به يک تا چهار هفته زمان نياز خواهد داشت.

5. چرا برخي از زمانها عنوان صفحه در گزارش يافته های جست وجو ديده نمي شود؟

بعيد از بسيارى از ماشينهاى جستجوى ديگر، Web crawler - Googlebot ميتوانند نتيجه دهند حتى اگر در آن صفحه جستجو نكرده باشند. صفحه هايى كه شناخته شده اند ولى بررسى در آنها نشده باشند نيز قابل نتيجه گيرى هستند، ولى از زمانى كه ما آنها زا نگاه نكرده باشيم title آنها قابل نشان دادن نخواهند بود -- در عوض آدرس آنها نشان داده ميشوند.

6. چگونه مي توانم از گوگل بخواهم اطلاعات از پيش ذخيره شده سايت مرا نمايش ندهد؟

سيوال اين جواب به خوبى در صفحه "حذف محتوى" توضيح داده شده است.

7. چطور ميتوانم درخواست كنم وقتى كه گوگل تمام سايت منرا مورد بررسى (crawl) قرار نداده است؟

در قسمت سيستم خودكار ما براى بخشهايى كه مستثنا ميشوند، استانداردى هست كه اين استاندارد موجود در صفحه http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html ميباشد. شما ميتوانيد براى اين استثنا يك فايل با نام robots.txt در سايت خود قرار دهيد.

راه ديگر برای اينکه روباتهارا مجبور کنيم که يک صفحه يا زير مجموعه آن را فهرست نکنند، استفاده از "META" ها در HTML است که توضيح آن در http://www.robotstxt.org/wc/exclusion.html#metaآمده است. علاوه بر اين شما مي توانيد بفهميد که HTML به روبوت چه مي گويد (البته به زبان انگليسی)! در ضمن به ياد داشته باشيد که تغييراتی که شما در فايل robot.txt يا در META های HTML می دهيد منجر به تغيير آنی در نتايج GOOGLE نمي شود. زيرا مدتی طول ميکشد تا هر نوع تغييری در فهرست جديد GOOGLE اعمال شود.

پرسشهايی درباره ی فناوری

1. چرا Googlebot فايل robots.txt را درخواست مي كند در حالى كه اين فايل در سرور من نيست؟

Robot.txt يک سند استاندارد است که به روبات گوگلی ميگويد چه اطلاعاتی از سرور وب شما را ذخيره نکند.

2. چرا Googlebot مي کوشد پيوندهای نادرست را از سرور من دريافت كند؟

اين که تعداد زيادی از LINKها از بين رفته باشد و يا اينکه هيچگاه وجود نداشته بودند، يک خصوصيت وب است. زيرا ممکن است يکی اشتباها به سايت شما اشاره کند و يا نتواند صفحاتش رو برای هماهنگی با تغييرات به روز کند. روبوگوگلی برای ذخيره پيوندهای غلط سايت شما هم زور خواهد زد! به همين خاطر ممکن است نتايج مربوط به ماشينی را ببينيد که هرگز وجود نداشته است.

3. چرا Googlebot اطلاعاتى را از وب سرور "پنهاني" ما دريافت مي كند؟

تقريبا غير ممکنه که بتونيد با منتشر نکردن پيوند، سايت خودتون را مخفی نگه داريد. چون به زودی يکی پيدا ميشود و آدرس سايت شما را در سايت ديگه ای قرار ميدهد. پس حالا امکان ذخيره اون توسط وب سرور مهيا شده و از اين طريق است که دير يا زود روبوگوگلی يا ديگر ابزارهای مشابه سايت شما را پيدا خواهند کرد!

4. چرا Googlebot از فايل robots.txt من پيروی نمي كند؟

برای صرفه جويي در پهنای باند، روبوگوگلی روزی يک بار و يا موقعی که تعداد زيادی صفحه از روی سرور برميدارد؛ Robot.txt را ميخواند. بنابراين مدتی طول می کشد تا روبوگوگلی تغييرات Robot.txt شما را متوجه شود. در ضمن Google روی تعداد زيادی از ماشين ها قرار دارد که هر کدوم Robo.txt را به طور مجزا نگه ميدارند. يادتون باشه مه گرامر صحيح را با استاندارد که در http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html واقع شده، تطبيق بدهيد. اگه با همه اين کارها بازهم مشکل حل نشد، به ما بگوييد تا ما اون رو درست کنيم.

5. چگونه سايت خود را درGooglebot ثبت كنم تا فهرست برداری شود؟

ما هر بار که وب را مي کاويم بدون نياز به انجام کاري از جانب شما سايتهاي جديد را به فهرست خود اضافه مي کنيم.شما هم مي توانيد سايت خود را از طريق فرم اضافه کردن آدرس به اطلاع ما برسانيد.

6. چگونه سايتي را ازفهرست گوگل حذف كنم؟

Google تمام اطلاعات خود را به صورت اتوماتيک و طبق يک برنامه زمان بندي مشخص به روز مي کند.وقتي که ما به وب سر مي کشيم ، صفحات جديد را پيدا مي کنيم همچنين لينکهاي مرده را حذف مي کنيم و لينکها را به صورت اتوماتيک به روز مي آوريم.لينکهايي که در حال حاضر تاريخشان قديمي شده است را اقلب در مرور آينده از مجموع اطلاعات حذف مي کنيم.براي اطلاعات بيشتر لطفا اينجا را انتخاب کنيذ.

7. چرا در Google.com دسترسيهايى از چندين ماشين با حالت user-agent از Googlebot وجود دارد؟

Googlebot به طريقي طراحي شده است که بر روي چندين ماشين مختلف اجرا شود به اين ترتيب کارايي سيستم همزمان با بزرگتر شدن وب بهتر مي شود.همچنين ، براي کاهش استفاده از پهناي باند ما ترجيح مي دهيم که از روبوتهايي استفاده کنيم که بر روي ماشينهايي قرار داشته باشند که به سايتي که مي خواهيم به ليست اضافه کنيم نزديکتر باشد.

سوال من ايجا پاسخ داده نشده است.سوالم را به کجا مي توانم ارسال کنم؟

لطفا صفحه تماس با ما را مشاهده کنيد تا بهترين مکاني را که مي توانيد سوال خود را بفرستيد پيدا کنيد.
o ooO

Add your link here


This is one of my favorite images
This is my good friend Hal. I took this picture on his birthday. I think he likes to be in pictures.


This is one of my favorite images
This is my good friend Hal. I took this picture on his birthday. I think he likes to be in pictures.